Mereng...................... Sikit.

Symposium is around the corner. Serius corner, rasanya setengah block je lagi tinggal. hehe. main2 pulak aku ni.. ceh. So aku pun harus membusykan diri aku. Besides, I promised kak dahlila yang aku akan berkuat2 minggu ni. As a muslim, you must keep your promise. Otherwise, anda akan menjadi munafik kerana ingkari janji adalah antara sifat2 orang munafik. Omo..
.
Jumpa Dr. Hadi setiap hari. pagi2 pulak tu. Agaknya Dr. Hadi pun dah bosan tengok muka aku n cik mai. Haha. Serius minggu ni tidur aku sangat terganggu. Mood pun swing je. tapi, gelak still maintain macam syaitannirrajim. A bit under the weather. So, the last resort to happiness is...... Yunos Army! Group kesayangan aku kat FB. hehe. 
.
Kakteh asik tanya aku pasal handphone c3. ye aku setuju dia beli. tapi sebab tadi aku busy gila sampai mata pun macam dah lari dari alignment sebab asik pandang lappy dan buat kerja, so aku tengok group tu kejap2 je dengan gap masa ada la dalam setengah jam. Haha. Terpaksa aku say sorry kat dia. 
.
Kakcik pulak, hais.. sian. Dia tengah confuse, and to make it worse, she's alone.. She's still a mere child. We're not around her when she needed us the most, yes I can tell that by the way she wrote in the group's wall. Pity her. Ibu wants her to further study in diploma. Abah wants her to do teaching, which means she needs to choose either UPSI, IPG or any other U which offer teaching course. She keeps telling me how furious she is when thinking of teaching. I gave a simple advise to her, and I do hope it might help her to sort things up. Sian dia. Sian sangat. Sebab dia sedih, aku terstop buat kerja. Sebab rasa nak nangis bila pikir pasal dia.
.
Haish. Aku pulak? Masih tunggang langgang nak siapkan kerja. T___T
.
Kakcik tukang amek gambar.
... Still, kak cik yang amek gambar. thehehe.
Rindu nak buang tebiat lagi.

2 penjawab bebelan:

MaiZATuL ASniDA May 14, 2011 at 9:32 AM  

waaa.. sempt update blog. bgus. buat keje overnight. hehe. nanti pasti hasil kan lebih baek. hehehe. mai??? kuikui. overtido. HAHA. mai tak saba tggu isnin. nk hbes cepat. skrg mai xneves dlu. weee~ (sbb mai da redha. ape nk jdi jdila yg pentg mai hbes sympo) yeyeeah. gudluck yana. all da best. keep it up!!!

lianna lil boogie May 14, 2011 at 10:58 AM  

mai.... entry ni dah lama dah.. haha. and aku tak stay up untuk buat entri ni, sebab aku post kul 11 pm. kuikuikui. ko pikir smlm sanggup lak aku nak buat entry lepas balik dari batu gajah? no no no~ kepala sendiri pun mereng.

Aiiiiii. gudluck cik mai! aku xnak tunggu hari rabu. tetiba nebes nak mampos lak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates