Ini adalah plan budak kecit. Budak kecit dan budak besar sikit.

Weekend ni sume balik. Yeah! Rumah ini aku dan kak yan yang punya! haha. habes laa.. kitorang conteng2 dinding rumah ni. lukis mural gambo kitorang. masak sampai dapur berasap2. Pastu party 24jam. Dancing gila2. Hahaha. party berdua jek. sedeyyyy. 


Baiklah. Apa plan yang best ek hujung minggu ni? Hmmm. Hmm. Ha! ajak kak yan picnic kat tasik utp. picnic pagi2. best! jalan dari v5 sampai tasik. hehe. mesti kak yan tolak mentah2 cadangan tu. Naik basikal best jugak. tapi basikal afa xde tempat bonceng. cet. xpe2. kak yan duduk kat bakul eh.. kita bawak baik2. hehe. pastu kena saman ngan pak guard utp sebab memandu cara berbahaya. :P tapi basikal afa ade ke bakul? dan yang paling penting, afa bagi x pinjam basikal beliau? hehe. ah. kak yan tinggal lah. kita picnic sorang2. hehe. sooooo forever alone. Gahahaha.


Plan after picnic? erm. kak yan ajak buat donut. tapi kalini kak yan pulak yang buat! haha. aku nak goreng je. fobia uli tepung haritu. dah la uli dalam kuali. penat!!! tu la. dulu masa ibu suruh uli tepung, malas! kan dah kena. ha. tapi taknak lah donut. sape nak makan banyak2? ke ataupun uli tepung 100g je? hehehe. dapat la donut 5 ketul hehe. boleh, boleh. cadangan kak yan ni akan dipertimbangkan. tapi kita akan kekurangan 1 tenaga kerja. cik mai balik! sape mau sukat butter, susu, bla3? aiyaa. so, kak yan buatlah donut dari A sampai Z sorang2. thehehe.


Plan lain? TIDO sepanjang hari. okeh. tu macam cadangan paling best. kekeke~


Mungkin ini yang akan jadik bila aku dan kak yan ditinggalkan berdua
di rumah ini. Kak yan yang tergolek comel tu. Hihi.

4 penjawab bebelan:

yan April 29, 2011 at 10:36 AM  

apehal lak mak yg tergolek? mak tak rela nyahhh

MaiZATuL ASniDA April 29, 2011 at 10:47 AM  

hahaha.. klakola yana ni. kk yn buat sorg nyudahnye. haha.. ajak la kak yan ehem2 ke.. alaaa ehemm2. hehe. hurm.. nati mai suruh mak buat kerepek ea kalau mak free (mcm mak ketua wanita umno). hahaha.. bwak tuk yana. spesel punyer. kalau mak free. sekali lagi! haha.

lianna lil boogie April 29, 2011 at 1:09 PM  

kak yan: awwww. HAHA. u tergolek sexy sangat. aww. hehe

lianna lil boogie April 29, 2011 at 1:11 PM  

mai: hahahahaha. mak ketua wanita umno! xleh blah. haha. yeah. dapat kerepek pedas best. wa nak 1 balang! hehehe. ha. ehem2 ape ngan kak yan? wuwwuwu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates