Menggila Menglembu Melirik Mata. omm.

"OMG I can't help it but i'm craving for Kak Yan's homemade cookies!!!!"


Sedap gila okeh. Dari tadi aku dok tengok2 blog, berjalan2 di laman maya, mata aku asik la jeling biskut yang kak yan bawak balik dari besut. ommmm. OMMM. ini sudah memudaratkan! apekah yang kak yan letak sampai aku drooling x pasal2? OMMM.. lagi pulak bekas biskut ni letak kat meja aku, memang jawabnya alhamdulillah syukur nikmat lah. mula2 just intai je. pastu pegang2 bekas biskut. pastu ah lantaklah aku bukak je terus tudung dia. (eh gaya macam hermmmmm..) 


Yes! akhirnya nafsu x dapat dibendung lagi. mula2 amek 2 (kompem tamak. salu org amek 1 dulu). pastu aku apply math yang ganda2 tu.. 2^2=4. 2^3=8. hehe dan seterusnya sehinggalah aku perasan yang kuantiti biskut makin merosot. (wa punye BM sama teruk ngan wa punye BI. theheheh). so, let's tutup tudung dia and buat muka pura2 x makan n x sentuh pun bekas biskut. hehehe. bila kak yan tanya nanti, buat2 x paham. :p

"mintak mahap kak yan. sape suh bawak biskut sedap gile balik utp. kan dah menggoda diriku yang fanatik makanan nih. "

1 penjawab bebelan:

yan March 18, 2011 at 9:02 PM  

haha sekarang bekas biskut tu ada kat dapur..pg la amek bwk masuk bilik, silap2 nanti sok dah licin..kang kempunan..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates