PANASNYE MALAYSIAAAAAAA!!!!!

Oh. Sebenarnya title ni xdop kaitan pun. Tapi betul kawan2, panas gile sini. Rasa mcm ade haba keluar dari celah2 rambut. Nasib baik i pakai tudung youuuuu. Kalo x, mana I nak letak muka bawak rambut berasapppppp~~


Eeee.. tengok kakak tu. Gaya macam menang Prom Queen. Tapi astaga rambut die...Lagi dasyat dari bulu lion king kannnnnn.

Hey uolls kuceng bermulut jahat. Kau tunggu aku rebond rambut ni okey. Meletopp.


Aaaa ape aku dah merepek ni. Ok. Cuaca panas menggelegak. Baju sidai 1 minit pun dah kering. Ececece. Hiperbola. Tapi nasib baik pagi2 nyaman sungguh. Sempat aku berjoging dengan cik maizatul yang comel nii. (Amek hati dia sbb sanggup teman joging pagi2 buta). Hehe. 

Macam biasa la. Balik joging, baju basah kuyup (kuyup la sgt.. dalam 3 titis peluh je rasanya), and semangat nak basuh baju ni. Yela. Baru beli softlan. Yuhuuu. Happy gila okeh! Sebab nanti baju I wangi jadinya. Feeling nak ajar bdk2 ni pun berfeeling2. *HAHAHA*.


Okeh murid2. Hari ni cikgu mood baik. Kita x yah buat keje okeiii.


Okei. aktiviti pas joging: Tidoooo!!!! 

*Jangan kacau aku kalo ko nak idup lama.*


SilaStopMembebel: Jangan sambut Valentine's Day ye.. Salam Maulidur Rasul. 

1 penjawab bebelan:

MaiZATuL ASniDA February 13, 2011 at 8:36 PM  

weh.. kurang ajo yana ni... kenapa kecilan font Cik Maizatul yg comeii ni??? sengaja yer.. ikhlas x puji tuh.. small giler tusan.. T_T

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates