Gadis dan kucing. hiuhiuhiu

Aku suka gilaaaaa kucing. Suka. Tapi jujurnya, aku pun boleh tahan gak suka buli kucing. haha. Kucing utp ni ha, memang salu je kena buli ngan aku. Tapi aku ni penyayang orangnya, dan lembut hati juga. hik3. Dan untuk yang kesekian kalinya, aku suka kucing. hahahhaha. 
.
Pernah bela kucing, dan aku la tukang kutip diorang, cuci diorang if masuk longkang, cuci berak diorang ewww ewww, sediakan makanan diorang, tempat diorang main2 omg ingat aku ni taman permainan kucing ke apa :P dan yang paling extreme, jadi bidan kucing. hehe. Aku la yang tolong urut perut kucing tu, bagi dia beranak cepat sikit. Pastu bersihkan darah. wow. aku sendiri tak sangka aku buat semua tu, sebab adik beradik aku yang lain pemalas! haha. 
.
Ok. sebenarnya aku just nak cakap, aku rindu nak ada kucing kat rumah. Haha. Yang 2 perenggan kat atas tu cuma penyedap rasa je. kalau aku letak motif aku tulis entri ni je, memang seciput jela. 
.
Tapi kan, bela kucing ni bagi aku macam remedy tau.. Happy je sepanjang masa. Betul.. Bila aku tengok gambar kucing kat internet pun, aku boleh senyum sorang2, angau, siap tepuk tangan lagi, dan paling teruk ghairah aku tu bila aku sanggup stay up sampai kul 3 semata2 nak tengok gambar kucing. Haha. Rindu nak bela kucing........
.
Ok bai. Nak main badminton ngan cik mai. :)

6 penjawab bebelan:

Kucing Serius. January 9, 2012 at 6:52 PM  

Meow ;">

*guling guling buat muka comel*

MaiZATuL ASniDA January 9, 2012 at 7:40 PM  

maen badminton tak jadi. kamu please makan ubat yo. jgn tak makan. domam terhok nanti. hehe.

ye sukeee.! pkul 8.. ade gmbar kucing 5 hours ago.
HAHA

lianna lil boogie January 10, 2012 at 7:43 AM  

@kucing serius: ape buat muka comel2? sini xde makanan. :P

@cik mai: haha. itu kucing bakal jadi fosil. boleh buat kenang-kenangan. kekeke~ Oh. dah makan ubat. dah pakai koolfever dah pun. :)

Ku TaufiQ February 1, 2013 at 12:46 PM  
This comment has been removed by the author.
Eena Arrina February 1, 2013 at 12:50 PM  



omg.sme goes here :) btw, ada 12 kucing kat blog i.. cat lovers.

lianna lil boogie February 1, 2013 at 10:59 PM  

wow! 12 kucing. mesti happy gila tgk diorang main lompat2 kan? waaa jelesnya!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates