Annyeong ne sarang sarang sarang~

Ye, saya memang selalu benci dia. Tapi hari ni... Ya Tuhan... 
.
Texted him at 6.40 this morning. Asking how's his life back there, how's his raya celebration at unipad, and such.. A neutral content. No loveydovey, no no. 
.
He replied - 2 hours later.
.
"Wassalam.. selamat hari raya jugak. where are you now? Kerja dah? Or sambung belajar lg? Last sem bz ngn minor thesis.. hope everything goes fine. wish all the best 2u2."
.
Oh oh. tak happy, tak sedih. tak rasa pape. terus sambung tidur. Bila bangun tu yang bisa dia menyengat. How did he know aku sambung belajar lagi? Biasanya orang tak tanya soalan tu. Haha. Mesti dia stalk ni. kalau tak pun, mesti si acap tu yang bagi informasi tu kat dia. 
.
Hmm.. Ya Tuhan.. Berilah kekuatan kepadaku.. Berilah jawapan kepadaku.. Will he keeps his promise? Should I just wait for him and no one else? Haritu masa reunion acap ada cakap, Alan pun tengah tunggu aku. Should I trust acap, our bestfriend? 
..
"I wanna be married to you & live a long happy life together & die old with you.."
.
Aku ternampak ayat ni kat twitter Obefiend's gf. I used to said this to Alan with a wide and happy smile on my face. Tapi tu semua tinggal kenangan je.. Ha ha ha. 
.
Ok aku sedih sikit. Tiba2 keluar pulak lagu Autumn in My Heart kat playlist aku. cinabeng. 

1 penjawab bebelan:

dahlila comey October 8, 2011 at 11:41 AM  

jangan2...kang ade syahdu moment during sahur plakk~~NOO!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates