KOREA!!! Day 3, 11/2/12

Hari ni kitorang pergi Nami Island!!! hehe.. So kena bangun pagi2, gerak gi Topgol Park. Kena naik bus kat situ. So macam biasa, pergi Seoul Station, tapau McD. tapi sabo jelaaaa.. aku x sempat nak merasa burger, tiba2 dah lesap. tak tau sape yang baik hati tlg letak dlm tong sampah..haha. 
.
Presenting - Nami Island trip! Jjang! :)


Limousine tu beb.. 2 jam dalam bus dan aku tak boleh nak tido langsung. semangat tgk scenery  keliling.

Piah n bita, ni 1st time diorang naik limo. :P

Abg akimmmmm.... -____-'

Yeah, macam titanic. langgar iceberg. iceberg la sangat kan.. padahal tasik membeku je..

Sampai dah nami island. ramai betul dtg time ni..

Nota cinta untuk future bf. Encik polisi berhidung mancung. kekeke


Ko comel bit, ye ko comel. 

Halyu star tgh perform wei! 

penari pun masuk...

we're on top of the world yeyeah~~ 

Atas tasik yang tgh beku. aku jatuh atas tasik ni wei. kelako gila. korang mesti x pernah jatuh atas tasik beku kan.. rugi! :P




Mereka kejar orang weiiiiii.. sakit je hati. 


nasib baik ni bukan gambo censored yang bit tgkap. -____-

Abg akim peluk dua2 patung tu ke? gila tamak~


comel. suwit. suwit gila lah! omo~

gambo candid ni dah lawo dah. tapi gapo deh ada ila mencangkung lak.. sape la yang tgkap gambo ni.. ceh..

Sukanya bila dia ceria~




Hooooo alahai comelnyaaaaa hahaha

Bersungguh2 abg akim gelak ye. 



hei Mr. Dentist, jangan jeles ye bita duduk atas paha I. :P tapi bita, sebenarnya ko sangat berat... 











warga emas kesepian.





kahkahkah. beria2 mintak sedekah 




Apa diorang buat tu?







Chamomile tea. sedap. wangi. hilang terus rasa penat. cewah tipu betul.


kitorang jumpa orang malaysia gak kat sini. bukan takat kat sini je, kat semua tempat lah senang cite. org yang sama lak tu. 

Pancake island. sedappppppp. sedap untuk aku yang kelaparan x makan ape2 dari pagi. 

woo wee junior juice! 

Jawa rangers! 




Ni nama dia rice cake. semua orang tak suka, so aku rasa aku ni weirdo sebab aku suka gila kot! siap makan dua lagi. hahahah.



Jjang! tengok tu, ada 2 pancake di tangan.. TAMAK.



Apa ko membebel tu mai oiii

Baiklah! dah tiba masa untuk gerak balik! sobsob

Saje je kan korang komplot, halang aku dgn kamera. cis


Malam tu kitorang pergi Itaewon (org Itaewong bak kata Piah). ni saje je nak cari makanan halal, di samping (cewah) tengok masjid kat sini.. Kitorang jumpa kawan piah. muka cam familiar..



Ni la masjid dia. Tapi kunci, tak dapat kitorang nak masuk smayang.. Agaknya sebab dia taknak orang masuk untuk tidur je kot.. kitorang pun datang dah lambat time ni..

Banpo bridge. Alkisahnya, nak tengok air pancut kat sini, tapi dah terlepas masa lak. menangis sume orang. haha. last2 kitorang busking je kat tepi jalan. Seronok lah busking gelap2 camni. haha
Seriously, aku rindu malam masa kitorang kat Banpo bridge ni. semua macam orang gila. tapi piah kesian laaaa... kaki dia melecet masa tu. dah la kitorang xde clue nak balik cane. nasib baik jumpa sorang unnie ni, dia tunjuk mana bus nak gi Myeong dong. Kalau tak, rasanya kena menapak lagi pergi subway. mesti semua nangiisssss HAHAHA.
.
Ok lah. penat nya nak abeskan trip korea ni. haha. padahal pergi x sampai seminggu pongg :P

1 penjawab bebelan:

MaiZATuL ASniDA April 5, 2012 at 9:46 PM  

warga emas kesepiaan??? HAHA. amboii2 encik polisi ekau sebot yer. haha. and PENARI??? WHat the Fish............. hahaha. dier Halayu starr la ea! cis.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates