semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. :)

Dey. aku sangat malas nak update entri korea. boleh hold dulu tak? hehhee..
.
Aku, mai n wani sekarang dah busy counting days. mengira hari tunggu Mr Dentist cik bita balik. 8 hari lagi. dan tadi dinner, bit pun dah tersengih2 baca msg2 jiwang (oh, aku penah update entri pasal msg tu, haha). Biarlah dia, dia tgh berbunga cinta tu. happy betul dia..
.
Tapi betul cakap orang2 tua taw. kalau kawan kita happy, kita pun automatik akan happy skali. Happy tgk bita bahagia camtu, happy ngan wani n shafiq, mai... err.. mai? happy tgk mai hidup dgn gembira disamping pasangan kembar tak seirasnya, iaitu aku. kahkahkah. 
.
Happy. senang hati tgk diorang senang. walaupun kitorang x rapat time ukm (except aku n mai), harini (bukan takat harini je) kitorang duduk semeja, mengira bila si encik dentist nak balik. 
.
"Think easy, breathe easy, live easy. Life opens up". 

2 penjawab bebelan:

MaiZATuL ASniDA April 13, 2012 at 11:24 AM  

ooiitt.... tak berkembang hidop mai weh! haaaaa.... bahagia di samping kamu. okay lah. itu lebih baik dari forever alone. :P

lianna lil boogie April 13, 2012 at 11:51 AM  

hahahha.. bahagia x? bahagia x? grrrr.. hahahhaha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © it's a whole new world of Lianna lil Boogie!

Design by Emporium Digital via Blogspot templates